Voor inspiratie en informatie kijkt u op blog Freds bouwtekening

Voor inspiratie en informatie kijkt u op blog Freds bouwtekening

Blok62Al een lange tijd wilde ik graag een mooie hoekbank van steigerhout. Ik vind dit een prachtige oplossing om op een goedkope manier een leuke loungeset te hebben in de tuin. Deze hoekbank van steigerhout heb ik dan ook zelf in elkaar gezet volgens de blog Freds bouwtekening. Het enige nadeel is dat je zelf aan materialen moet komen om een hoekbank in elkaar te zetten. Naast een bouwtekening van een hoekbank zijn er op de blog Freds bouwtekening nog veel meer bouwtekeningen te vinden.

Over blog Freds bouwtekening

De bouwtekeningen die te zien zijn op de blog Freds bouwtekening zijn erg logisch en het staat er ook goed op uitgelegd hoe je iets in elkaar moet zetten. Dit is een ideale manier om op een goedkope manier, prachtige meubelen te maken.

Wat heb je nodig?

Om bijvoorbeeld een hoekbank te maken van steigerhout heb je weinig dingen nodig. Zo is het wel belangrijk dat je steigerhout planken hebben, een zaag, een schuurmachine, schroeven en een boormachine. Met deze benodigdheden kun je in principe een hele hoekbank in elkaar zetten. In de bouwtekeningen die te vinden zijn op de blog Freds bouwtekening staan duidelijke instructies.

Reacties zijn gesloten.