op zoek naar een houten vloer in Amsterdam? bezoek de berg houten vloeren

op zoek naar een houten vloer in Amsterdam? bezoek de berg houten vloeren

bent u op zoek naar een houten vloer amsterdam? dan bent u bij berg houten vloeren op het goede adres. het personeel helpt u met een mooi vloer uit te zoeken en een vloer die aan al uw eisen voldoet. het personeel is erg vriendelijk en erg vakkundig ze weten echt waar ze het over hebben. er zijn u al veel tevreden klanten voorgegaan.

houten vloer amsterdam

mijn ervaring met de berg houten vloeren

ik heb voor 4 weken terug een nieuwe vloer hier gekocht en ben erg tevreden over de kwaliteit, de prijs en over het personeel. het personeel liet ons dingen zien die we echt mooi vonden dus de keuze was snel gemaakt. De showroom is erg mooi en sfeervol met heel veel keuze van vloeren. ze hebben ze in alle kleuren en soorten zoals eiken houten vloeren alle vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. de vloer die ik nu thuis heb van eikenhout heeft ook vloerverwarming en dat vind ik erg fijn. dus ik raadt dit bedrijf bij iedereen aan die een andere vloer nodig heeft.

contact met de berg vloeren

wilt u nou ook zo’n mooie vloer met vloerverwarming? dan kunt u een mailtje sturen naar [email protected], langs de showroom te gaan het adres hiervan is Bellamystraat 35H en de postcode is 1053 BG te Amsterdam, u kunt ook een afspraak maken via de website of door te bellen naar 020 8450035. wij raden u aan om te bellen of langs te gaan zodat u gelijk een reactie krijgt op uw vragen.

Reacties zijn gesloten.