Mijn aankoop van inbouw sfeerhaarden

Mijn aankoop van inbouw sfeerhaarden

Ik had een huis gekocht in Den Bosch waar ik samen zou gaan wonen met mijn vriendin. Dit zou ons eerste huis worden. De woonkamer moest echter wel verbouwd worden. Mijn vriendin zou voor twee maanden op vakantie gaan in Azië. Ik wilde de woonkamer graag als verrassing verbouwen. Ik wilde het oude laminaat wat in de woonkamer lag graag laten vervangen door een tegelvloer. Ik wilde ook graag twee inbouw sfeerhaarden in mijn woning laten plaatsen. Ik wilde er eentje in mijn woonkamer laten plaatsen en eentje wilde ik graag in mijn badkamer. Ik wilde de elektrische haard graag onder onze nieuwe televisie plaatsen zodat de woonkamer een mooiere uitstraling zou hebben. Ik had een jacuzzi in mijn badkamer laten plaatsen dus ik wilde graag een inbouw sfeerhaard voor een mooiere uitstraling. Ik ging daarom op zoek op internet naar een bedrijf die inbouw sfeerhaarden aanbiedt.

inbouw sfeerhaarden

Website

Ik kwam nadat ik een tijdje op het internet had gezocht uit op de website van Elektrische Haard.nl. Er was veel informatie te vinden over de producten die ze aanbieden. Ook was er veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten kunnen beiden. Ze beschikte over een erg breed en diep assortiment. Ik ging nadat ik alle informatie had gelezen over tot een aankoop, De monteur was erg vriendelijk en was er binnen enkele dagen. Ik was erg tevreden met het resultaat. Toen mijn vriendin terugkwam van vakantie kon ze haar ogen niet geloven ze was super blij met de sfeerhaarden.

Reacties zijn gesloten.