Laminaat gekocht bij Directfloor.nl

Laminaat gekocht bij Directfloor.nl

Afgelopen maand heb ik mijn laminaat gekocht bij Directfloor.nl, een aanrader! Je kunt ze bereiken via directfloor.nl/contact/.

Iedereen herkent het wel: je zit op de bank kijkend naar grond en denkt “het wordt nu echt tijd voor een nieuwe laminaat vloer”. Mijn zwager adviseerde mij laatst over een webwinkel waar hij zelf een laminaat vloer had aangeschaft, namelijk ‘Directfloor.nl’. Direct vreesde ik voor hoge kosten van een nieuwe vloer. Dankzij het advies van mijn zwager kwam ik erachter dat het aanschaffen van een laminaat vloer helemaal niet zo duur hoeft te zijn! Directfloor.nl heeft namelijk een 100% laagste prijsgarantie zodat je nooit teveel betaald. Zo betaalde ik een goede prijs voor een A-kwaliteit laminaat vloer. De webshop ziet er erg overzichtelijk uit en heeft een erg groot assortiment. Doordat ze makkelijk bereikbaar zijn via de website, mail en telefoon kon ik met al mijn vragen snel bij ze terecht.

Laminaat castello

Goede service

Via de website van Directfloor.nl kun je zelf je bezorgdatum bepalen. Dit maakt het aanschaffen van een laminaat vloer nog fijner. Tevens is het mogelijk om de vloer te laten leggen door een specialist die je vloer vakkundig legt. Wanneer koop jij je vloer bij Directfloor.nl?

 

Reacties zijn gesloten.