Kozijnen Nijmegen een aanrader

Kozijnen Nijmegen een aanrader

Kozijnen Nijmegen is een dikke aanrader. Check hun website en kom zelf tot de conclusie.

Ik woon zelf in Nijmegen en fiets regelmatig langs Timmerbedrijf De Valk. Een goed gestructureerd bedrijf en ze stralen het ook uit. Ik vroeg mezelf af of ze ook iets voor mij kunnen betekenen. Niet dat ik er nu gebruik van zou maken maar meer toekomstgericht.

Termijn

Ik heb Timmerbedrijf De Valk aangegeven dat ik misschien in de toekomst de kozijnen wil vervangen. Dat was geen enkel probleem en kreeg een offerte toegestuurd. De gegeven prijs was een maand geldig en dat was zeker interessant. Het bedrijf doet niet moeilijk over een aangegeven termijn. Of het nu in de verre toekomst moet gebeuren of in een kort tijdsbestek, het maakt geen verschil. Top, ik ben dus gaan brainstormen en kwam snel tot de conclusie dat de gegeven prijs perfect in het plaatje past. Niet meer denken en gelijk ervan profiteren.

kozijnen Nijmegen

Een medewerker kwam bij mij thuis langs en hebben alles zwart op wit laten zetten. Mijns inziens, is Timmerbedrijf De Valk een dikke aanrader! Ik zou iedereen in mijn kring hierover informeren. Neem gelijk contact op, want deze kans wil je niet missen. Pak je telefoon en bel direct.

Reacties zijn gesloten.