Haal je gereedschap bij Baptist

Haal je gereedschap bij Baptist

gereedschapBent u een fanatieke klusser en bent u op naar wat gereedschap? Kom dan een langs bij Baptist. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het verkopen van gereedschap, en hebben meestal alles waar je naar op zoek bent. Hebben we het niet in de winkel? Dan zoeken wij voor je waar het wel verkrijgbaar is en regelen dat dan voor je.

Soorten gereedschap

Wij verkopen verschillende soorten gereedschap. Denk hierbij aan gereedschap zoals elektrisch gereedschap, handgereedschap, machine toebehoren, bescherming en nog veel meer.

kwaliteit

Het is erg belangrijk dat gereedschap lang meegaat, vooral omdat het duur is en het meestal hardhandig wordt gebruikt. Ook is het wel fijn als je steeds niet opnieuw gereedschap hoeft te kopen, omdat dat beste zonde is na elke keer geklust te hebben. Wij verkopen gereedschap van een zeer hoge kwaliteit tegen een lage prijs, dit is mogelijk doordat we alles direct inkopen en dit niet gaat via een tussenpersoon. Heeft u een klantenpas? Dan ontvangt u nog eens extra korting op al uw aankopen.

Andere producten

Naast gereedschap zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen van spullen voor andere productgroepen zoals sanitair, huishoud, elektra, verf, huishoud, tuin en nog veel meer.

Reacties zijn gesloten.