Ga naar tegelsanitairspecialist.nl/ voor de mooiste tegels!

Ga naar tegelsanitairspecialist.nl/ voor de mooiste tegels!

Tegelsanitair SpecialistBent u op zoek naar een mooie tegel? Dan bent u bij tegelsanitairspecialist.nl/ aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende tegels en daarom zit er altijd een tegel tussen die precies aan uw wensen zal voldoen!

De Tegelsanitair Specialist heeft een showroom van meer dan 250m2 waar alle tegels staan neergezet. Hier kunt u de laatste trends bekijken op het gebied van tegels en sanitair. Zo kunt u kiezen voor robuust industrieel of voor modern. Zij hebben het allemaal! Daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. De Tegelsanitair Specialist is een dealer van diverse topmerken en kunnen zeer snel leveren.

Bij De Tegelsanitair Specialist kunt u voor elk budget en elk project bij hen terecht. Zij zullen u zo goed mogelijk adviseren en ervoor zorgen dat u als resultaat een perfecte tegelvloer heeft. Ze hebben al meer dan 30 jaar bouwervaring en daarom kunnen zij goed met u meedenken. Eventueel hebben zij ook verstand van het verleggen van leidingen, de aanleg van vloerverwarming, het ombouwen van een badopstelling naar een douche of aanpassingen aan elektra en plafond.

Veel mensen zijn erg positief over het bedrijf en het is daarom een echte aanrader om uw tegels bij dit bedrijf te halen!

Waarom kiezen voor de Tegelsanitair Specialist?

  • Ruim 30 jaar vakmanschap staat garant voor vernuftig en betaalbaar maatwerk
  • Eén aanspreekpunt voor levering en plaatsing
  • Ruime sortering, hoge kwaliteit
  • Eigen montageteam voor alle bijkomende (bouwkundige) werkzaamheden
  • Snelle levering
Reacties zijn gesloten.