Begeleidende makelaar Huissen

Begeleidende makelaar Huissen

makelaarHet verkopen van uw huis of kopen van een (nieuw) huis is veel werk. Tijdens zo’n proces kunnen er veel dingen onduidelijk zijn voor de klant. Tijdens het verkopen of kopen van een huis is communicatie erg belangrijk. Voor goede communicatie en begeleiding bij een makelaar Huissen gaat u naar Heezen & Jansen. Wij zijn gevestigd in Elst maar bieden hulp en begeleiding voor iedereen uit de omgeving. Sinds 2008 helpen wij kopers met het vinden van het perfecte huis en helpen wij verkopers met advies en verkoop van het huis.

Service en kwaliteit

Voor een servicegericht bedrijf en kwaliteit bij een makelaar Huissen kunt u bij ons terecht. Wij bieden u alle hulp tijden het hele proces. Wij kunnen u advies geven over de verkoopprijs van het huis en met u overleggen over de verkoopstrategie. Hierin laten wij u uiteindelijk vrij om te kiezen waar u voor wilt gaan. Wij zijn hier om u te ondersteunen in dit avontuur. Het afgelopen jaar hebben wij 68 gezinnen geholpen met het vinden of verkopen van hun huis. Deze mensen hebben ons met een glimlach de hand geschud bij de overdracht van het huis.

Wij zijn de makelaar Huissen die u kan helpen


Bent  u opzoek naar een goede makelaar Huissen en omgeving? Wij bieden u alle hulp dat nodig is. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Hier kunnen wij kennismaken en kijken of wij de geschikte makelaar voor u zijn. Neem contact op via het contactformulier op de website, een mailtje sturen of bellen.

 

Reacties zijn gesloten.